Звьозды на небэ

Тетяна Панчук
Зорі на небі,лукаві погляди в очах.
Не стримний жар в серцях...
Місяць по небу іде,
він нас сьоголні не знайде
ПОки Сонце не зійде, для нас час не піде.
Мить - хвилина.
Хвили - роки,
Як добре, що сьогодні зустрілися ми!