Чи знаэте ви?

Тетяна Панчук
Вино, захід сонця, прекрасна мить, я одна і лише ці слова :(...

Чи знаєте ви, де зупиняються зорі
Перш ніж досягнути землі?
Чи знаєте ви де перебувають роси
Поки притулок не знайдуть собі
На квітці.
Чи знаєте ви коли квіти найкраще цвітуть
І коли в вині прихована справжня суть?
Коли сльоза сонячний промінь при заході бере
І разом із ним у небуття іде?
А чи відомо вам, як важко бути одні?
І бачити, як падають зорі на росяні квіти,
А в цей час в келиху блистить вино,
Але навіть не допоможе в цей час воно.