Злочинцям коротко

Алексей Куринный
Невирішеність бід
Давно дратує усіх нас
Чекають помсти Схід,
Львів, Захід, південь та Донбас!
Бажання в нас єдине,
Наче промінь у імлі –
Щоб наша Україна
процвітала на землі.

Злочинцю, приготуйся
Зустрічати Новий Рік
В самотності й відразі,
на яку себе прирік.