Кохана Мавко

Ингвар Олафсон
Кохана Мавко,
млость така солодка
Таке п’янке осоння
між ожини
Тобою сню,
до тебе лину...
як лист калини
падає на тихе плесо
так я в кохання
падаю Твоє...

©2007 Інґвар Олафсон