Про мудрiсть

Людмила Чупико
Багатий не той, хто усе має,
А той, кому всього вистачає.

Заради рівноваги у душі,
Поговори із Господом в тиші.

Сумління буде твоє чистим,
Якщо не в парі ти з «нечистим».

У Божій правді лиш перебувай, -
Тоді досягнеш і славетний рай.

Коли поради будеш слухати,
Тоді не марно будеш «стукати».

Бог любить тих, хто з мудрістю живе.
Душа таких – ніколи не помре!

19.07.07