Золото Саду

Ингвар Олафсон
Золото саду
по вінця наповнило душу.
Сяду
спочить під айвою
Воїном світла себе
уявлю на хвилину
Згине триклятая тінь
над Країною Сонця
Сон цей маровий,
що п’ялиться з синіх екранів
ранить варятів нехай,
що посіли на пагорбах
владу...
.....
Грається Майя,
цим світом манірно
Нірку пантрує
пухнастий котисько-гравець
Хтось, кому ім'я Ніхто
в казино вже поставив на чорне...
Гра небезпечна -
на коні Країна...
.......
Листя кружляє
Над стилим ставком
Танець води і повітря
триватиме вічність
Батьку, скажи
чи останній ковточок
дасть мені Сили
дожити до Літа?
 
2004-2007