Любов v Кохання

Ингвар Олафсон
Пробуджується ліс -
мій пролісковий янгол
просвітлюється зір
і неба глибочінь
стає
на мить
Tобою...
Полинь же пісня вдаль
з гори
до видноколу
Торкнись черешень-вуст
коханої, що спить,
солодким поцілунком