Тень листка

Анжелика Бабич
Тень листка
На белой коже,
Дрожь слегка,
Удобно ложе.
Бархат нежный
Солнце греет,
Безмятежный
Тёплый трепет.
Кожа дышит
Свежим утром,
Листик вышит
Мягкой пудрой.
След от тени
Чуть заметен,
И исчезнет
В общем цвете.