Брама Неба

Ингвар Олафсон
В інтернет-кав'ярні тихо,
п'ята ранку,
я - один...
Друг мій кволий
ледве диха
впав на ґанку...
Хід годин
зупиняється для нього.
Витікає в пори неба
еліксир душі...
Потреби обнулилися,
у Бога вже просить
нема нічого
Лиш дорога,
лиш дорога...
Вкрита сріблом
Брама Неба.


©2004 - 2007 Ingvar Olaffson