три-не-три

Ингвар Олафсон
Вуста солодкі
Ром, шоколадна кава
То мабуть прИстріт,
Лебідонько ласкава,
Збудив вогняну пристрасть
*
Склянка з льодом
троянда у волоссі
миттєвість долі
усе переплелося
химерна гра доволі...
*
Все не даремно
Твій погляд, шал,тремтіння
Спинися, Діво
Чудова мить видіння
І дивний стукіт зліва...