Криця

Ингвар Олафсон
Над лісами-лісовищами
над лугами-пасовищами
Повисла лілова хмара

Серед гір та урвищ
Обіч селищ та курвищ
Блукає стара примара
Української мрії...

Явись, Маріє,
чадам своїм ницим
Опанасу та Грицю,
Петру та Степану
Та й зроби з них крицю
Для шаблі Воїна Світла...

©2005 Ingvar Olaffson