Гiпоманiакальний Синдром

Svyatoslav Synyavsky
Ендорфіни, опіанти –
гормональний шторм
Штори – геть,
всі вікна настіж
Бо в душі – вогонь.
Буяніє, пломеніє
“Ні” змітає геть.
Сміття страху вимітає
Розум діє,
Дух літає
Сна у ночі не питає
не питає
не питає...
Не питай і ти нічого
Ніц!