Белка

Владимир Бояновский
БІЛКА

О Святогірськ! Сосновий бір.
Повітря - з чистого озону.
Помпезність і долин, і гір –
Місця душевного полону...

В цій завороженій красі
Побачив я чарівну білку,
Що знає сосни геть усі,
А на тих соснах - кожну гілку.

Собою радує людей,
Для всіх розважливо стрибає...
Вона невтомно день у день
Гостей завзято забавляє.

О Святогірськ! Сосновий бір.
Повітря сповнене озону.
І цей маленький дивний звір –
Краса сердечного полону...