Итог жизни

Владимир Бояновский
ПІДСУМОК ЖИТТЯ

Коли наступають хвилини зізнання
І підсумок років підводиш ти сам,
То місце значне в нім посяде кохання,
А потім віддам перевагу ділам...

Кохання для мене є вічне натхнення,
Для кожної справи наснага жива...
А третє вже місце займуть без вагання
Написані в риму душевні слова.

Оце от і все. Всі мої постулати.
Одвічні канони – святі і значні...
Добавлю до них образ отчої хати,
Яка є початком Вкраїни в мені.

При тім не забуду рідню і родину,
І діток прекрасних – багатство своє.
І вірного друга – кохану дружину,
Яка душу й серце мені віддає...

Напевне, це все, що нажив я літами,
Що скрашує гідно скарбницю мою...
І щиро зізнаюсь, але поміж нами:
Безмежно я радий за долю свою.