Замальовка

Ингвар Олафсон
Я мав забути візерунки снів
Природа їх фатаморганних літер
така химерна, нетривка…
Легенький вітер
на ґанку сліду не лиша
від опівнічних візитерів
лиш протяг у відкриті двері
виносить порох від паперів
зітлілих в сінях на полиці…
..................

©2007 Інґвар Олафсон