Небо. Осiнь. Любов

Ингвар Олафсон
_______________

флотилія хмар
грізно на місто суне
сутінки - сині...
гортаю Книгу Пісень
може зігріюсь трохи...

________________

і ти скінчилась
золота пора тепла
збережу спогад...
________________

теплом твоїх вуст
зігріваюсь під небом
стилого світу
як ти далеко, люба!
як ти близько кохана!

________________