Ясминова спокуса

Ингвар Олафсон
Ясминова спокуса…
Ночі
дощами напувають зело...
Ночви
вже повні літепла.
Веселі,
барвисті іскри
сипле водограй...
Збирай їх в пригоршні,
збирай!
Не буде раю
поза світом цим!
Тому люби Її,
кохай
допоки ватра
не погасла...

©2007 Інґвар Олафсон