Зеленбог

Ингвар Олафсон
Я люблю водограй,
і кленове намисто у ньому,
і всевладдя Зеленого Бога,
що сьогодні народжує Літо...

Я прокинуся завтра до світу
І всі вікна відкрию в оселі,
у якій зимувалось так довго...
І вітривців впущу.
Хай здіймають до стелі
хвилі радості буйні...
Я у них розчинюся як змій,
що зникає у Небі.

Залишайтеся в мирі
допоки щасливі...
Залишайтеся в Світі,
"хто сни має милі"...
:-)

2004/06/06 - 2007/05/24