Схiдний сонет

Svyatoslav Synyavsky
дивнеє диво
наснилося мені, чи ні -
лежу ледь дишу

бляшанка пива
на столі, і тінь в вікні
щось ніби пишуть…

на простирадла полотні -
ранкові барви
відкрилось видиво мені –
все – марно…

©2007 Святослав Синявський