Диптих

Ингвар Олафсон
«Шалений ритм
палкої тарантелли»
Підбори іскри
витинають в такт
Тактильні відчуття…
за ними – пустка –
хрустка дорога -
так тому і бути,
забути,
перегорнути лист,
у Стікс пірнути,
підписавши акт
про передачу прав
на Вічність…
…………………….
Уплав, навколішки
по тому,
попри утому
по піску, камінні
повзти пластом
повз темні чагарі…
Чому, для чого і кому
потрібні марнощі...
ці....
тлінні.....

©2007 Інґвар Олафсон