Нема н чого краще в св т...

Александра Дубинина
Нема нічого краще в світі,
Ніж тихий шепіт, любий, твій.
І кожен раз як сонце світить
Твоя любов, коханий мій.

Щоночі падає в долоні
Яскрава зірка і сумна.
Нехай тобі розкаже вітер
Що забажала я одна.

Той вітер знає про кохання,
Багато бачив на землі,
Як доля здійснює бажання,
Любов приходить навесні.

2007 р.