Дивно...

Такса-Такса
нібито ти... нібито я...
дивно
маревом вкрита блакитна земля --
димом
відстані сум проростає крізь пил
гіллям
свариться-журиться, рветься навпіл
біллю
тихим відлунням крокує зими
скерцо
як віднайдем один одного ми?
серцем