Фантазiя на Tему.. Tрунок..

Ингвар Олафсон
З відбірного зела варитиму трунок
Вином черемшини, ясмином, барвінком
вчинятиму вариво темної ночі...

Води дощової у срібнії ночви
ввіллю. І не буде тобі порятунку
як я у любистку твій перстень скупаю

В зеленому гаю, на річці, на луках
Так дзвінко, так дзвінко, так дзвінко
Лунатиме пісня про злуку-розлуку

У вухах, у серці, у пучках, в зіницях -
ім'я моє буде в тобі пульсувати
як я напою соловейка тим трунком

Зірницями небо як ватра займеться
І буде кохання бездонна криниця
І кожна краплина в ній буде іскриться

вогнем, що його ми колись запалили...

©2007 Інґвар Олафсон