Актор

Ингвар Олафсон
Гра закінчилася
Гамір затих.
На сцені
тіні акторів...
ЗалИшаються
в коридорах
звукосліди глядачів
та їх вражень...
А в гримерці
сидить Він -
одинокий старий актор
там, у тьмяних глибинах люстра,
чиїсь очі такі знайомі
виглядають у світ
і кличуть,
клякнуть ноги
і птах кигиче,
а крук влітає
у розкрите
.......навстіж
............вікно.
Все вже було
і мабУть ще буде.