Фантазiя на тему.. Cоло на Cаксофонi..

Ингвар Олафсон
Соло
на саксофоні,
моє безсоння…
Соло
на саксофоні
В осіннім осонні…

Соло
на саксофоні -
Густий сутінковий блюз
з димом таким пряним
в кватирку мою лине.
Лінії долі знову
перехрестила осінь,
сіном і листям прілим
запахло в чужій країні…
Невже і мене ностальгія
знайшла між краси і тиші?

Соло
на саксофоні,
моє солодке безсоння…
Соло
на саксофоні
В сивім осіннім осонні…

©2007 Інґвар Олафсон