Бабушкин Юбилей

Оксана Карцева Рыбкина
 ***
Сьогодні колом рідні люди
Зібрались, будемо і ми.
Народження бабусі Ліди
Святкуєм в перші дні зими

Твої ми рідні діти та онуки
Вітаєм з щирістю душі
Ми славим тої добрі руки
Прийми в уклін від нас вірші

Так непомітно роки проминули,
Як в річці стрімкая вода
Кохана, любая бабуня
Для нас завжди ти молода.

Ти виглядаєш принцесою з казки,
Ніжна голубко моя!
Скільки любові, турботи і ласки –
Тішить усмішка твоя!

Руки утомлені вічно клопочуть,
Всім вболіва повсякчас.
Тільки добра нам бажає і хоче,
Молиться Богу за нас.

Як пироги вона смачно готує –
Аж за вухами лящить!
Добросердечна наша бабуня –
Наче світ сонця горить.

Най же весь час тобі буде розрадою
Успіхи й доля дітей,
Міцним здоров’ям, друзів громадою,
Щастям живи-багатій!