Ненька-Украiна - погляд з далеких кол гiпердiйсностi

Чёрный Георг
Ненька-Україна: погляд з далеких кол гіпердійсності (на укр.)


сонце сідає
срібна річенька тече
чутно як пташки
співають десь у гаю
час вечері надходить