Гимн социальному работнику-на музыку, С чего начинается Родина..

Людмила Переворская
 
З чого починається в нас життя ? –
Щоб був задоволен клієнт,
Ми гiднiсть, взаємність та майбуття
Цiнуємо кожен момент …
 
 А може воно починається –
 З любовi, що людям несем :
 Проблеми й конфлікти, вирiшуя,
 Бажаємо згод – перш за все !

З чого починається в нас життя? –
Сiм`я, щоб жила без сварок,
Щоб правда була непорушена –
Свiй внесок внесем, як зарок.
 
 I щоб соціальний наш працівник –
 Отриманням жив ПЕРЕМОГ,
 Та дружно жили , як одна сiм`я –
 Клієнт i студент й педагог !!!