Зiграй менi ноктюрн

Ингвар Олафсон
для Л.Л.

Зіграй мені ноктюрн
на срібних струнах серпня,
Я сутінок п'янких
накину теплий плед
на плечі, що стомились
тримати оборону,
на груди, що болять
від втрачених надій

Зіграй мені ноктюрн
Зіграй, не пошкодуєш
Я намалюю сни,
яких ти ще не бачив,
окрайчиком небес
я тихе твоє плесо
підсві-чува-тиму
впродовж тисячолітть

©2007 Автор: Інґвар Олафсон