Безмежнiсть

Лили Катаева
Я розчиняюся в безмежності своїй,
Вона – життя моїх самотніх мрій.
Звертаю я надії до неї всі свої,
В ній розчиняються мої сумні думки.

В безмежності шукаю я тебе,
В цім пошуку знаходжу і себе.
Вона – це смуток, та безмежний спокій мій,
Вона – це безтурботний сон моїх надій.

В безмежності шукаю забуття,
Цей пошук – сенс всього мого життя.
Я розчинюсь в безмежній тиші цій,
Я обійму тебе, жаданий смуток мій.