Мало

Ингвар Олафсон
Нас залишилось так мало
вже не зібрати до купи
тих, що так сміло рушали
в Край Невідомий... у купіль
кинуто тих, що упали
в тепле багно обіч Шляху...

Нас вже очікує Неньо
спритних чекає вже човен.
хвилі потуги зелені
берег ковтають, то повінь
веснами повнить легені
Птахів, що линуть у Вирій