Спасiння

Людмила Чупико
Ісус сказав нам: "будьте світлом",
Як світлом був Він для людей.
І бійся бути непримітним,
Біжи, як це зробив Закхей!

У митників начальником він був,
А зростом той Закхей, не вийшов...
То ж про Ісуса, як Закхей почув, –
На дерево залізти вирішив.

Коли повз дерево Ісус проходив,
Побачив і Закхея Він на ньому.
Візит Свій із Закхеєм Він погодив,
І з радістю пішов Закхей додому.

Спасіння до Закхея зайшло в дім!
І вся родина з Богом – примирилась!
Якщо на перепутті ще стоїм,
До Бога йдемо, поки ще є милість!

Бо скоро стукати Бог перестане,
Двері Спасіння скоро Бог закриє...
Твоя душа, хай на Христа погляне,
Й Спасителя у серце своє прийме.

Якщо у каятті прийдеш до Спаса,
Він радо всі гріхи твої обмиє!
Слова ці, друже, – не прикраса,
Отримає спасіння той, хто прийме!