Злетiло коханя, мов дикий сполоаний птах!

Татьяна Танько
***
Злетіло коханя, мов дикий сполоханий птах.
І смуток, як темная ніч, поселився в очах.
Та видно, не доля, нам бути з тобою удвох,
Ти в серці моім, наче сполох зірниць, наче Бог.

Приспів:
Де ти, моє щастя, відгукнись?
Я надіюсь, що тебе зустріну.
Лиш одне благаю, повернись, повернись,
Де ти, моє щастя, єдине.

**
Ти сон мій щасливий, квітуча, казкова весна.
Та, видно, що в серці твоім мені місця нема.
Як жити, без тебе, скажи мені, моя любов?
Але, ти не чуєш, мовчиш, лиш мовчиш, знов і знов.

Приспів:

**
Дощем проливним моі сльзи на землю впадуть.
Та знаю, до мене вони тебе не повернуть.
До серця, ті квіти, що ти дарував пригорну,
Я вірю, надіюсь, та мрію про нашу весну.

Приспів:

1998 год