Пiд сонцем iталiйським

Багрий Андрей
Під сонцем італійським
Я насаджу свій сад.
Хай повниться нектаром,
І ллється аромат.

В нім золоту альтанку,
Я побудую сам,
Прилинь же на світанку,
І залишайся там!

Під сонцем італійським
У затінку моїм
Купайся у нектарі,
Втішайся Раєм цим.

Ніщо не потурбує
Тебе в моїм Раю
Тобі, моя пташино,
Я спокій подарю!