Igivana tamm

Екатерина Вилкс
Igivana tamm

Sa oled vana selles mornis kehas,
Kuid hinges oled uskumatult noor.
Su tee on ees ja seda peidab eha,
Miks piirab sinu ilma vanamoor?

Su eluteest jaid peaaegu meetrid,
Sa ytled: ”Peamine laste siht
On kindlustada oma vanadust”… Sa eksid!!!
Vaid jipetamine on liig mis liig…

Miks tiivad ripuvad kui lihtsad lapid?
Kas surm on ljipp? Siis mida arvad sa?
Kas tjahtsamad on maised etapid
Ja nende yle rjannata ei saa?

Su elu keerles ymber yhiskonda,
Mis pole tjisi… Tuleb arusaam:
Su kogemus ei ole jama… Loodan,
Et kasvab taevasse see igivana tamm!