Vjaljakutse

Екатерина Вилкс
Vjaljakutse

Kjiik, mis sjadeleb mu silmas, ongi teise ilma tee,
Vaba ljipmatus ja mjiistus – viimane autoriteet...
Liiga erinevad luuled – need, mis lendavad mu suust:
Yks pool nendest on indigo, teine pool on sysimust!
Sellega me tee ei ljipe – vaimsus pausi ei saa,
Seda kindlasti ei piira tuntud paradiisi saar...
Oled valmis? Ljahme, ljahme, minutid ei tule taas,
Armastuse lind on vaba... See on valus, aga las...
Olemus ei ole tjahtis – igatjahes, oled vjaart;
Oled veendunud, et sured – aga surm on ikka start!
Raskused on vjaljakutsed, vabadus ja jippetund;
Tjahed peegelduvad meres – usu, see on jige suund!