Чарльз М. Мур. Лимерик из Лимерии

Владимир Маркелов
Жил-был юный поэт Лимерик.
Жил Лимерик в стране Лимерии.
Как всегда, всё напутал.
В том лимерике Лимерик из Лимерии.

Можно смеяться.

* * *

Limerick from Limerick

There was a young poet called Limerick
and Limerick from Limerick came
but he often got lost in the thing of it
when Limerick wrote Limericks from Limerick.

Have a laugh.

(Charles M. Moore)