Лямур. мета. юeй акро

Ингвар Олафсон
Любити, кохати, жадати
Якого ще мита тобі,
Мій принце, я маю віддати?
У час, що завмер в боротьбі
Римую кохання і зраду
Малюю пастеллю рядки...
Е-maily, коханий, corado,
Тобі надсилаю. Нитки,
А може канати сплітаю
Юначою вірою в диво
Еге ж бо, ще й досі літаю
Його виглядаю
.............у снах...