Iнокентiй Флiк Акро

Ингвар Олафсон
І-ти крізь ніч, крізь буревій і повінь
Н-е чути світу навкруги
О-брушити стіну довкруг любові
К-оритись волі. Вороги...
Е-ге ж, до біса їх, та все ж
Н-ам треба волі!
Т-ому долаємо всі межі меж
І-те, що ми сьогодні кволі
Й безсилі ніби – то для ворогів

Ф-антом зими розвіється поволі
Л-исти таки дійдуть нарешті
І ми відкриєм Силу Волі,
К-отра сховалася в народу рештках