настоянка коноплiв на винi

Ингвар Олафсон
Настоянка коноплів на вині -
солодкий трунок
Мені зануритись чи ні?
в цей подарунок
Порину вдаль, у вись,
чи кану в прірву?
Все буде як уже
колись,
кому оце потрібно?
Ужем у мозок заповза
ожила Кундаліні,
зриває "дах",
гримить...
Гроза
потонула у сотнях
дивних ліній...