Ти - справжнiй подарунок

Ингвар Олафсон
ти - справжній подарунок,
у сутінкову пору
був твій прихід
таким бажанним і зненацьким
без слів сиділи ми на призьбі ночі,
барвінком сплівши очі і серця
оця нехитра сповідь
тобі вже ні до чого
та все ж, нічним метеликом
я відпущу сей спомин
блукати між зірок
дасть Бог
до храму нашого кохання
він долетить
і задзвенить струна...