It is useless -Бесполезно

Лаймин
Come you I love-twist I shall afflict Do not come to me in a dream! Wild edge, as a silent garden:
Do not protect, that I do not store Do not interrupt.
 To suffer is not present

 Приди- тебя любовью огорчу
Не приходи ко мне во сне!
Дикий край,как тихий сад:

Не охраняй,что не храню.
Не перебивай- храню.
Терпенья нет...

Объясни,что такое человека люБить