Мамо, чи знаЕш ти казку?

Тамара Борисовна Маршалова
Мамо, чи знаєш ти казку?
Казку, що стане життям?
Зло там дiстане поразку,
Добрість збудує свій храм.

Люди забудуть про війни,
Заздрість іде в небуття,
Діти там будуть спокійні
За найдорожче - життя.

Мамо, чи знаєш ти казку?
Ту, що потрібна усім?
Кожен віднайде в ній ласку,
Теплий та затишний дім.