Lucky

Лаймин
The happiness depends on opinion on things
For in a life all so is not clear and so it is complex
Happiness to face to not learn. Who the matter is that.
The enemy not the enemy. The friend not the friend.
To call yesterday's
Rain! I do not learn new losses ...

Nothing can be foreknown. For the help waited ...
Or wished to help, the lived day.
At times knowledge probably-takes away pleasure
The casual visitor, where it now.
Believe in a window a window a window;;;[]

Счастье зависит от мнения о вещах
Ибо в жизни всё так не ясно и так сложно
Счастье в лицо не узнать.Кто тому виной.
Враг не враг.Друг не друг.Зову вчерашний )))
Дождь!Не узнаю новых потерь.

Ничего нельзя знать заранее.Помощи ждал...
Или хотел помочь,прожитый день.
Порой знание возможно-отнимает радость
Случайный гость,где он теперь?
Поверь в окне окно окном ...()