Поминки оранжевой революции

Елена Уманец
На майдані, на майдані
Кофти «Рібок», штани рвані
Революція гуде
Тимошенко обіцяє
Що до раю доведе

«Революція – умовна
Обійдеться нам безкровно
Нас піддержить, безумовно
Заходу міцна рука!»

«З вами ми, борці опальні,
Вас підтримаєм морально,
Досить буде з вас пока!»

Ось грузин - грузина син
Скинув враз ярмо традицій
Гроно проміняв на крицю
І поїхав, як годиться,
Помагать братам своїм

«Брате, Ющенку, мій друже,
Ми з тобою схожі дуже,
Бо не терпимо неволі
І начхать на .ru
І жінки в одній навчались школі
ЦРУ»

Путін всім відповідає:
«Я свою тут думку маю
Помаранчі, чи лимони
Ми самі собі шпійони,
Хочете в Європу, страх?
Зараз вентиль крутонемо
Буде в вас, як в дупі, темно
Враз розвидніє в мозгах»