Decadance

Ингвар Олафсон
з посвятою двадцятилітнім,
що залишилися в ХХ ст.

"Грає платівка затерта на ганку"
+++++++++++++++++++++++++Св.Синявський.

Грає платівка затерта на ганку
Напівзабутий російський романс
Палим кальян - от така забаганка
Пишемо вірші a-la-decadance

Мрії розлогі - життя як те море,
Двадцятилітнім усе ні по чім
Куртки шагреневі все ще в коморі
М'язи і жили - усе ще прачі

Час зупиняєм коноплями з маком,
В рай заглядаєм в причільне вікно,
Граємось з долею, віримо в Знаки,
Пишем сценарій німого кіно...

Грає платівка затерта на ганку
Напівзабутий російський романс
Палим кальян - от така забаганка
Вірші читаєм a-la-decadance