Страх 5. О чёрном

Владимир Маркелов
Чёрные – тени,
Невыносимая –
Чёрная темень.

Чёрной собаки
Чёрная тень –
Внутри оврага.

Чёрная – ночь,
Покуда нет свеч.
Чёрная, жуткая вещь…

* * *

What is black?

Black is a shadow,
Black is the darkness
That you can't handle.

Black is a dog.
Black is a darkness
Inside a log.

Black is the night
Because there's no light.
Black is a scary thing.
(Alex Slaght)

* * *