Милий друже...

Ингвар Олафсон
"Милый друг, иль ты не видишь…"
………………………….Владимир Соловьев

Милий друже, ти ж бо бачиш,
Що усе, що златом сяє
Тільки відблиск надто тьмяний
Від незримого очима...

Милий друже, ти ж бо чуєш,
Що усе те громозвучне
Тільки відгук надто тихий
Від того, що серце слушить...

Милий друже, ти ж бо знаєш,
Що усе що світом зветься
Тільки чари ілюзорні
Від того, в чім дух існує...