Этюд нго

Bor
Манго, манго, апельсинго,
мандаринго, померанго,
бумеранго, Буратинго,
Артемонго и Мальвинго,
паутинго, паучинго,
лютеранго, Лотаринго,
скарлатинго, карантинго,
дронго, гринго, бинго, танго,
пеликанго и фламинго,
динго, гингко, капуччинго,
фланго, цанго, акваланго,
скорпионго и фаланго,
обезьян-орангутанго
чуть маренго, очень странго...