За рогом

Ингвар Олафсон
За рогом ріг... лихі передчуття
чуттєвість перекинеться на цноту
торкне струну і чисту ноту
у фальш Майдану кине на часину
щоб там знайти того, хто може ще
почути...
нехай довкола гамір карнавальний,
течуть струмками la fiesta,
yesterday, manana
цистерна з пивом вже порожня
юрба впокорена теплом і трохи пяна
вгамуй свій розпач на хвилину
ти тут щоб
просто
бути...